« Fredagsfilmen: The Miniature Earth | Main | Gröna killar får fler tjejer »

den 6 augusti 2007

Comments

Bett R World

Verkar helt klart bättre med eteriska oljor som bakteriedödare än alkohol! Ingredienslistan är den samma, med skillnaden att den engelska sajten dessutom specificerar de kemiska substanserna som finns naturligt i oljorna i deon.

Jag kollade upp betygen på MakeUpAlley och där skulle inte ens hälften av dem som provat, köpa deoderanterna från Lush igen, med undantag för Coconut Deoderant Powder och Powder Puff Deoderant. (http://www.makeupalley.com/product/searching.asp?CategoryID=805&brandname=LUSH&Brand=265&title=&submit=Find+Products)

Nu har jag skrivit klart min analys av kristalldeoderanterna: http://tredjeklotet.blogspot.com/2007/08/bett-r-world-som-skeptiker-en-jmfrelse.html

Sven

Klotet kan man lita på.

Ester Ytterbrink

Jag använder Aromarant från Lush och tycker att den är jättebra. Men jag gissar att jag inte riktigt ingår i hemsidan Makeupalleys målgrupp och känner inte för att skaffa en inloggning bara för att dra upp statistiken, även om Buy-again då skulle öka med mer än två procentenheter. De andra deoderanterna från Lush har jag inte testat (än).

rc helicopter reviews

Impressive blog! -Arron

The comments to this entry are closed.

Blogglista - världen